je dromen komen tot leven

In februari 2021 heb ik besloten mijn hart te volgen en een winkel te openen, in Blaricum, in Scandinavische binnen- en buitenmeubelen en Scandinavische in- en outdoor kleding.

Deze combinatie van Scandinavisch design in meubels en kleding, zorgt voor een unieke en uitdagende mix met wisselende collecties in mijn winkel.

Over
DE SCHOLEKSTER BLARICUM

De Scholekster in het hartje van bruisend Blaricum is een gezellige winkel op het gebied van Skandinavian Indoor & Outdoor Living.

U kunt bij ons terecht op het gebied van Skandinavische meubelen voor binnen en buiten en op het gebied van Skandinavische kleding.

Aangezien mijn ouders een winkel hadden in complete woninginrichting, is de liefde voor meubels en woningstoffering mij letterlijk en figuurlijk “aangeboren”.

Ook mijn opleiding tot meubelmaker en meubelstoffeerder was een logische keuze daardoor.

Ik hoop u een keer te mogen ontvangen in mijn winkel in hartje Blaricum.

De Scholekster Blaricum

"

founder de scholekster

Gerbrand Miltenburg

In de loop der jaren heb ik mijn kennis vergaard in binnen- en buitenmeubelen en heb ik gemerkt dat mijn passie ligt bij de Scandinavische meubels.
Aangezien ik, naast meubels, ook een enorme voorliefde heb voor mooie stoffen, is het derhalve een logisch gevolg dat ook de Scandinavische kleding mij erg aanspreekt.